REHAT ??? CUTI ???


Salam kpd semua…

Rasenyer dh lme saye x menulis di blog nie, ntah la bukan ape xde idea nak tulis ape. Tapi kalo ade idea pun rase malas nak tulis, tulis ikut mood jer..nie la saye… MANUSIA…yela kn , kite kn baru abis cuti sem so semuanye cuti huhu…tp xde la wat keje yg x berfaedah cuti nie , adelah keje yg saye buat..Yang happy nye tu saye dah dapat lesen kereta,rase puas hati sgt sbb sye mmg nk sgt ‘LESEN P’ tu…dan niat sebenar nak belajar  kete sbnrnye saye nk jd ‘DRIVER’ mak saye sbb mak saye dah penat drive slme berpuluh tahin nie.. kalo dulu mak jadi driver saye , so skrg sye pulak jadai driver mak saye.. ape slh nyer kn??? selame nie ibu bapa telah byk berkorban utk kite n tibela mase nye skrg utk kite berkorban untuk mereka pula…;- )

Bagi anda , ADAKAH BAGUS KALAU KITA MELAKUKAN SESUATU PERKARA ITU IKUT MOOD????

Bagi sye semua itu bergantung kpd  diri sendiri….

BAGAIMANA PULA DGN CUTI SEM ANDA BARU2 NI???

Jwpnnye ade pd anda sendiri, pkirlah semula adakah anda tlh mengisi ruang masa yang ade dgn perkara yg berfaedah or dgn perkara yang merugikan n melalaikn……


About musafirjalanan16

I'm proud to be muslim..how i discover this world is through the way of Islam... I changeable person depend on the situation... cz 4 my self i need to adapt wth the unexpected situation... So, let us know each other 4 a great Ukhwah Fillah.... Sebagai seorang muslim, peranan dakwah itu tertanggung atas bahu tiap2 dari mereka... Sesungguhnya, peliharalah peribadi dan keterampilan kita sebagai seorang muslim yang sejati... Bukanlah sekadar Islam atas dasar nama semata-mata, yang pada hakikatnya kita tidak mengenal apakah ISLAM yang sebenar... Renunglah sejenak ke lubuk hati yang paling dalam....adakah kita benar2 SAYANG DAN CINTA dengan sebenar-benarnya akan ISLAM. BANGKITLAH WAHAI SAUDARA!!!!! Sesungguhnya pengembaraan kita masih terlalu jauh, jangan kita berputus asa, sedangkan Allah tidak pernah berputus asa dengan kita...

Posted on January 4, 2010, in Luahan Hati. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: